Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Csapattagok


Merkapt Maraton Team SE hegyikerékpáros szakosztályának tagjai:

 

 

szeiler oszkár

Szeiler Oszkár 1972. 06. 27.

"A kerékpározás az életeben, egy rámenős barátom által rámsózott "tutivétel" bringával kezdődött. 2000 környékén kezdtem először kóstolgatni a Gerecse lankáit. Néha a hobbi jelleget időszakosan átminősítem sport jelleggé, ami a maratonokon való "tisztes helytállás" miatt nélkülözhetetlen. Már eddig is rengeteg fontos dolgot kaptam a montizás által, nagyszerű barátokat, undoríto saras és nagyszerű jóidős tekeréseket, kapkodós-izgulós rajtokat és boldog célbaérkezéseket. A célom az, hogy amig mozgásképes vagyok mindezt élvezni tudjam."

Gaál Tamás 1975. 06. 13.

"Fejér megyében Tordason élek. Tűzoltóként dolgozom Budapesten. Gyerekkorom óta bringázom, de versenyekre csak 2004 óta járok. Kerékpározás mellett a hegymászás különböző területein (hegy, szikla, jég, stb...:) ) tartom karban az adrenalin szintemet."

Nemes Péter 1981. 06. 01.

"Nagyjából 3-4 éve kerékpározom komolyabban, a gépszíj az első Bükk Maratononom kapott el 2003-ban. :-) Azóta főleg maratonokon indultam (középtávon), de a terveim között szerepel jövőre néhány XC futam és külföldi maraton meglátogatása is. A kerékpározás mellett megszállott fotós is vagyok, remélhetőleg egyre több képemmel találkozhattok majd a Beszámolók alatt."

Kappelmayer István 1976. 02. 16.

"2003 óta bringázom, néhány hónappal a kezdet után már egy verseny rajtjánál álltam. Azóta szinte hazánk összes maratonját végig hajtottam és néhány külföldi erőpróbán is túl vagyok.  Szeretem a hangulatot, ami ezeket a rendezvényeket jellemzi. A csapatunk egyik alapítója vagyok."

Röfler Tamás 1977. 02. 05.

"1995-ben vettem első komolyabb bicómat és 1999 óta bringázom versenyszerűen, akkor XC versenyeken indultam, később váltottam a maratonok hosszú távjára, de ma már inkább a hangulat kedvéért gurulok a középtávon. Nagy hódolója vagyok a Garda Bike Festnek, érdekelnek a bringás műremekek."

lya Imre 1988. 05. 15.

"Gyerekkorom óta kerékpározok, 2003-ban a Bükk Maraton volt ez első versenyem. 2004 -ben a Zemplén Maratonon buktam, ami miatt a bal vállamat operálták, így egy szezon kimaradt. Azóta felépültem és újult erővel, még nagyobb elszántsággal vágok neki a maratonoknak! 2006 -ban második lettem a Flash Across Maratonon és a Top Maraton sorozat U19-es kategóriájában az 5. helyet szereztem meg a csapat nagy örömére!"

Nagy Zsolt 1965. 04. 11.

"Mióta az eszemet tudom biciklizek, maratonokon 1999 óta indulok, nem is olyan rossz eredménnyel. Sokáig GT bringákat nyúztam, most egy Specialized–el gyűjtöm a kilométereket és az élményeket. Voltak komolyabb sérüléseim is, de a tekeréstől egyik sem tántorított el. 2006-ban a Top Maraton sorozatban, kategóriámban 6. lettem."

Fülöp Miklós 1975. 09. 12.

"2002 -ben kezdtem komolyabban montizni egy Katargával, azóta folyamatosan épülnek és szépülnek az éppen aktuális bingáim. A csapat "megálmodói" között vagyok és az elnöki teendőket is én látom el. A maratonokon általában az első harmadban sikerül a célbaérés. A versenyek mellett a közös túrázásokat is nagyon szeretem, imádok minden hegyen és természetben töltött percet.

Fülöp Ildikó 1976. 10. 07.

"Igazi hobby bringás vagyok! Nem a megszállottság vagy a teljesítményvágy hajt, sokkal inkább a kikapcsolódást, a zűrös hétköznapok utáni lazítást, a felfrissülést keresem. Élvezem az utazásokat, a csapattal való készülődét, a verseny előtti izgalmat, a gyönyörű tájakat, és ha sokszor órákon keresztül is kell hegyre másznom, mindig kárpótol az élmény, amit a célba érkezés öröme okoz."

Szeiler Balázs 1975. 07. 29

"2003 körül bátyám hatására kezdtem komolyabban bringázással foglalkozni, bár volt elõtte is gyenge próbálkozásom országúton. Számomra a montizás testesíti meg mindazt a szabadságot, amire csak kevés más sportág képes. Kitûzhetõ, és elérhetõ célokat, motívációt, egy csodás társasághoz való tartozást. Késõbb, munkám során még közelebb kerültem ehhez a szakághoz, és sok kiváló sportolót, barátot, klubot ismertem meg amelyek hozzájárultak e sportág iránti szenvedélyemhez."

Ondok László 1978. 05. 14.

"A montizást 94-ban kezdtem, akkor indultam első versenyemen az országos MTB bajnokság mátraházai futamán. 94-ben csatlakoztam a szolnoki Gördögök SE hegyikerékpáros csapatához, és együtt jártunk az OB futamokra. 1997-től iskolai és egyéb elfoglaltságaim miatt a sport háttérbe szorult, majd a 2003-as Mátra Maratonon találtam vissza újra a versenyzéshez, azóta hazai maratonokon indulok."

papp zoltán merkapt se Papp Zoltán 1967. 04. 01.

"1995-ben vettem az első bringám, a jelenlegi pedig egy álom megvalósulása. Szolnokon a spinning honosítójaként, edzőként oltom a bringás szenvedélyt. Túrákon maratonokon általában a hosszú távokat csípem, ha már egyszer biciklizik az ember... :-)

Kaufmann Brigitta 1980. 10. 07.

"Sportos család sarjaként gyerekkorom óta sportolok.
Versenyszerűen a tájfutást kezdtem el még 1996-ban, aztán néhány éve ebből jött a tájbringa. A csapat tagjaként a MTB maratonok világát is szeretném felfedezni. Többekkel ellentétben nem a fölfeléket, hanem a a technikás lefeléket szeretem. Másik nagy szerelmem a síelés  és a sífutás. Megmagyarázhatatlan hó és hegyszeretet tombol bennem..."
Juhász Péter Merkapt SE Juhász Péter 1987. 02. 15.

"Kisgyerekkorom óta biciklizek, a montizást 2000-ben kezdtem, azóta megszállottá váltam. Nagyon szeretem a barátokkal közös fotózgatós-beszélgetős túrákat, de 2003 óta a maratonok hangulata is rabul ejtett. Számomra a hegyibringázás testesíti meg a szabadságot, azáltal, hogy az ember a háta mögött hagyja a civilizációt és egy kicsit a természet részének érezheti magát."

Vári Enikő 1986. 12. 06.

Autóval túl gyors, gyalog túl lassú, a motor túl hangos, marad a bicikli...A viccet félretéve mindig is szerettem sportolni, de a hegyikerékpározás iránti vonzalom a kedvesemnek köszönhető. Egyszer elhívott a Bükkbe egy bringatúrára, amitől persze teljesen kipurcantam, és mégis elvarázsolt a természet közelsége, az emelkedők leküzdése és a lejtőkben rejlő lendületesség. Azóta én is azokhoz tartozom, akiknek nincs ki a négy kerekük!...

Kovács Sándor 1980. 10. 29.

„1996-óta futok és versenyzek komolyabban kisebb nagyobb sikerrel. Gyerekkorom óta tekerek. Campinges korszakkal kezdtem, mint sokan mások, ami meg van a mai napig, és néha tekerek vele:-) Amolyan hobby bringás vagyok és 2009 óta veszek részt maratonokon. Gyűjtöm a régi bicikliket és átalakítgatom a saját ízlésemre. Pár éve tésztafüggő lettem.”

Keczkó Zoltán János 1969. 06. 28.

"39 évesen, 10 év kihagyás után 2008-ban kezdtem újra bringázni. Ez alatt a szűk egy év alatt rendesen elkapott a gépszíj, ha csak tehetem irány a hegy! A montizásban azt szeretem a legjobban hogy nem csak "szép idő" sport hanem egész évben lehet művelni és sárban, hóban még nagyobb kihívást okoz. Kifejezetten szeretem a dagonyákat és nem zavar ha a nap végén nem ismernek fel a sártól."

Aranyos Péter 1984. 08. 16.

"2009-ben csatlakoztam az egyesülethez, egyelőre tanulóéveimet töltöm a maratonok világában. Eredetileg a gyaloglásnál gyorsabb és kényelmesebb helyváltoztatás, valamint a "jó levegő", testmozgás kedvéért kezdtem el rendszeresen kerékpározni, ma már inkább azért gyűjtöm a kilométereket, hogy a versenyekre készüljek. Egyik legjobb bringás élményem is a csapathoz köthető, az egész napos eső igazán emlékezetessé tette az első Víg-End teljesítménytúrát. Szeretem a szélsőséges időjárás okozta extrém helyzeteket, amikor nem a táv leküzdése a legnagyobb kihívás. A hideg, az eső, a sár az ideális versenykörülmények számomra. Amikor a sötét felhők láttán más a homlokát ráncolja, nekem épp akkor kezd mosolyra húzódni a szám..."

Kövér László 1985. 08. 26.

A „komolyabb” kerékpározás ötlete talán akkor fordult meg a fejemben, amikor Camping biciklimmel ugratva sikerült azt két darabbá varázsolnom. Azonban mivel nagyapám összehegesztette, így még jó pár évet várnom kellett… Az áttörést egy ciklomegszállott barátom hozta el, aki segítségével megvásároltam jelenlegi szerény gépemet. Az egyesülethez – zöldfülűként - azért csatlakoztam, hogy minél többet tanuljak és tapasztaljak a hegyibringázás rejtelmeiből. Ezek mellett tervezem, hogy a jövőben maratonokon is végiggurulok, természetesen a csapat színeiben.

Volf Annamária 1976. 07. 18.

"1998-ban pattantam először nyeregbe, hogy megszabaduljak egy kis túlsúlytól...Az akkori nevesincs bringámmal csak az aszfaltot koptattam a város körül. 2004-ben merészkedtem először terepre, ami hatalmas élmény volt, és örök szerelem született a sportág iránt . A versenyeken rövidtávon indulok, beledva mindent igyekszem a legtöbbet kihozni magamból. Ha tehetem, mindennap tekerek, az edzések mellett munkába is bringával járok,  ha rossz az idő, akkor pedig görgőzöm :)

szántai vecsera orsolya

Szántai Vecsera Orsolya 1983. 09. 06.

"24 év semmittevés után úgy gondoltam, hogy ideje lenne már rendszeresen mozogni valamit. Először kocogni kezdtem, és jelenleg is töretlenül futkározok kisebb-nagyobb távokat versenyeken, túrákon vagy Debrecenben a Nagyerdőn. A bringát eredetileg csak közlekedési eszköznek szántam. Öcsém már jópár éve hegyibringázik, tőle igyekeztem megtudni minél többet a márkákról, típusokról, alkatrészekről. Korábban már sikerült találni a neten néhány futóbolondot, így megkerestem a debreceni kétkerekűek társaságát is a Bikemag-on. A többi meg már ment magától....

pásztor lászló

Pásztor László 1974. 11. 07.

"Fiatalon 14 éves koromban kezdtem el komolyabban kerékpározni országútival. Pár év kihagyás után tértem vissza a bringázáshoz, de a hegyi tekerést csak 2008 óta űzöm aktívan. A lehető legtöbb időt próbálom nyeregben tölteni a családom tűrőképességét szem előtt tartva. Kedvenc terepem a pilisi és budai emelkedő és lejtők. "

hámori andrás

Hámori András 1978. 01. 09.

"2009-ben csatlakoztam a csapathoz. Azóta a slow motion szekció oszlopos tagjaként középtávú maratonokon igyekszem minél több időt eltölteni a pályán; általában jóval kevesebb versenyzőt engedek magam mögé, mint elé.
Ahhoz, hogy 2011-ben még eredményesebb lehessek a kategóriámban, kénytelen leszek még tovább lassulni, vagy pedig hosszabb távokon indulni :)"

csete sándor

Csete Sándor 1981. 02. 18.

Hétvégi bringás vagyok, verenyekre csak hobbiból járok. 1997-ben kaptam első montimat szüleimtől, egy Chayenne Mustangot. Azóta ezt építgettem, mára egész használható gép lett belőle (persze az eredeti alkatrészekből már semmi nincs meg :-). 2004-ben regisztráltam a Bikemag fórumra, a legtöbb bicajos havert ott ismertem meg. Ott _Alex_ néven futok, ezért a legtöbben így ismernek bringás körökben. 2005 óta járok maratonokra, elsősorban a TOP maraton sorozatra. 2008-ban a fórumon olvastam hogy egy jó kis teljesítménytúra lesz a bükkben a BB és a Merkapt SE szervezésében, elmentem. Nem bántam meg!

imre szabolcs

Imre Szabolcs 1975. 07. 18.

1992-ben kezdtem montizni, és az akkori OB-futamokon indultam 1994-től kezdve, többek között Ondok Laci társaságában. Pár évig csapattagként versenyeztem a szolnoki Gördögökkel hobbi, majd haladó kategóriában. 1998-ban indultam első maratonomon, a Mogyoró hegyi Visegrád Maratonon, ahol 2. helyezést szereztem. 1999-től egy hosszabb szünet következett, csak hobbiból kerékpároztam, majd 2009-től újra komolyabban kezdtem tekerni és a Buda Maratonon végleg újrafertőződtem. Kedvencem a sárdagasztás, rövid és közép távon.

haden tamas

Háden Tamás 1979. 03. 10.

A labdarúgás körében (amatőr szinten) eltöltött idő után 2009-ben (év elején), nagyon hosszú kihagyás után pattantam nyeregbe, egy gyors elhatározást követően. Ettől kezdve viszonylag gyorsan pörögtek az események és máris életem első versenyén találtam magamat, amit azóta már jó pár követett! A hangulat és a helyenként, nem túlzás derékig érő sár egyből magával ragadott! Erre van szüksége az én hiperaktív természetemnek…

bartos judit

Bartos Judit 1978. 12. 14.

A sportolás mindíg is közel állt hozzám. A bringa már gyerekkori szerelem volt. 2007-ben vettem meg életem első komolynak mondható bringáját, egy Trek 6000-est. Először csak kedvtelésből tekeregtem, és próbálgattam magam terepen. 2008 és 2009-ben a futás kapott nagyobb szerepet az életemben, és ez idő alatt alatt több félmaratont és végül a Budapest Maratont sikerült teljesítenem. De valahol legbelül mindíg a bringa felé húzott a szívem, így 2010-ben félretettem a futást, és úgy döntöttem megpróbálom a bringás maratonozást... Azt hiszem jó döntés volt. Nagyon megtetszettek a versenyek, és örülök hogy egy ilyen jó kis baráti társaságba keveredtem bele. Így most még nagyobb izgatottsággal várom az újabb és újabb versenyeket és közös tekeréseket.

 wágner balázs

Wágner Balázs 1983. 04. 27.

"Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…" elkezdtem kerékpározni. Ezután 2004-től balassagyarmati barátaim és édesapám hatására maratonokra jártam, majd megpróbáltam utolérni őket. Később kihagytam rendesen. Kicsit tudok futni, úszni és sziklát mászni is. Nagyon szeretek az erdőben mászkálni: ezért a montenbájk. Nagy szerencsémre 2010-ben újra rengeteget kerekezhetek.
"Ha elkészülök legyőzhető (vagy legyőzhetetlen) fegyver leszek a galaxisban tekerő maroknyi csapatok ellen a Merkaptos lázadók kezében."

szántai vecsera bálint "buki"

Szántai Vecsera Bálint 1985. 04. 10.

"Ha az ötéves énemnek egyszer elmondhatnám, hogy húsz év múlva mennyit fog bringázni, akkor azt hiszem büszke lenne későbbi önmagára. Néha olyan érzésem van, hogy az a kisgyerek még mindig ott van valahol belül, és alig várja, hogy kimenjen tekeregni legyen akár tavasz, nyár, ősz vagy tél.  A gyerekkoromhoz kapcsolódik az egyik legfájóbb emlékem is: a nővérem fixivel tanult meg bicajozni, míg én már csak egy egysebességes géppel tanulhattam. Ezt sosem fogom tudni kiheverni... Egyesek szerint látens mazochizmusban is szenvedek, ugyanis a hosszú távokhoz vonzódom. 2009-ben a Bükk maraton hosszú távján bekattant valami, azóta már menthetetlen vagyok. De tényleg..."

pintér gábor

Pintér Gábor 1982. 09. 23.

 

 

 

halasz anna

Halász Anna 1986. 05. 04.

Gyerekkorom óta bringázom hobby szinten. Egy jó barátom hatására 2007 nyarán kezdett el komolyabban érdekelni a MTB, amit azóta sem bántam meg! Régebben falat is másztam, de úgy éreztem, hogy a hegykerékpár által megtaláltam a hozzám leginkább illő sportot. 2008. május 1-én  álltam először  rajthoz, ez az élmény leírhatatlan volt. Immáron négy év telt el, de egyre jobban érzem magam, s mikor csak tehetem a hegyekben töltöm az időmet. Céljaim között szerepel minél több dobogós hely megszerzése, illetve külföldi versenyeken való részvétel. Fontos, hogy mindezt egy jó hangulatú csapatban tehessem meg és a Merkapt ilyen!

Nagy Zita 1988. 02. 24.

 

 
 

 

 kalmanchey emoke

Kálmánchey Emőke 1978. 07. 01.

2005 telén egy spinning órán összefutottam néhány montis sráccal, akik rábeszéltek a hegyibringázásra és az első maratonomra. 2006-ban kölcsönbringával elindultam a hegyen, majd a Szilvás Maratonon és annyira megtetszett, hogy megvettem az első montim. Azóta szerelemmé vált a bringázás, ez a munkám és a hobbim is, télen-nyáron, kint-bent, A srácokkal, akik elindítottak a hegyen, ma már egy csapatban vagyok és köszönöm nekik, hogy ők hitték, képes vagyok feltekerni egy emelkedőn.  

Hudák Szilvia 1981. 03. 06.

2010 nyarán döntöttem úgy, hogy az aerobic bérletem és a BKV-t lecserélem egy trekkingre. Vidéki lányként felnőve, ez úgyis természetesebb mozgás és kötetlenebb közlekedés volt számomra. A szilvesztert is bringán töltve megismerkedtem pár montissal, köztük HajtányMikivel, aki belevitt a MTB és az országútis versenyek világába. Azóta is a hétköznapokon a városi bringám gyötröm, legyen bármilyen idő, és várom a hétvégéket, amiktől megkaphatom a versenyek (MTB, országúti, cyclocross) remek hangulatát. A Merkaptos lányok, fiúk bíztató szavaira már a 2011-es 24 órásról emlékszem, amit azóta is igyekeztem a pályáról vagy pályán kívülről viszonozni, és nagyon örülök, hogy most már a „hajrá Merkapt!” rám is vonatkozik.

Ladányi Miklós 1974. 07. 23.

Mióta az eszemet tudom rajongok a bringáért. Kicsivel kezdtem, Campinggel folytattam, később az országútit imádtam. Naponta járok munkába bringával. Korábban sokat csomagos túráztam. 1991-ben már amatőr országúti versenyeken indultam, 1997-ben mégis beleszerettem a montiba is. 2000 óta járok MTB versenyekre. Manapság indulok országúti, MTB maraton, cross country, cyclocross és 24 órás versenyeken is. Eddig több mint 250 versenyen vettem részt, amelyek számát ezután a Merkapt színeiben szaporítom.

 

Fehér Csaba 1977. 08. 22.

A terepbringázás mellett még 1995 környékén horgonyoztam le. Megfogott a versenyek hangulata és a pályák technikai kihívása. Az XC versenyektől azóta a maratonok sem tudtak teljesen elcsábítani. Szeretem a technikás szakaszok kihívását akár fentől, akár lentről közelítek :)
Az elmúlt évek alatt rengeteg versenyt és egy-két dobogós helyezést is a hátam mögött tudhattam már. Az élre törés helyett azonban egy ideje a bringázás szórakoztatóbb oldalát keresem: túrák, cyclocross, kisebb létszámú maratonok és egyéb mókák.

   

 

Tiszteletbeli vagy inaktív tagok:
 
   
Daneluszki László 1976. 03. 27.

A bringázás mindig is központi dolog volt az életemben, kezdve a gyermekkorom részét képező bringákkal (banánüléses orosz csoda, Camping, Schwinn Csepel országúti). A 90-es évek elején kapott el a MTB őrület. Teljesen beleszerettem a hegyikerékpározásba és abba a szabadságba, természet közeliségbe, amit nyújtani tud. A családalapítás rövid kihagyást eredményezett, de pár éve újra monti lázban égek, belekóstoltam a XCM versenyek világába és ott ragadtam. Rengeteg élménnyel és jó baráttal ismerkedtem meg.
Nyerges Zoltán 1989. 04. 18.
T. Nagy Ádám 1982. 02. 04.

"1998-ban vettem első komolyabb biciklimet, azóta kisebb-nagyobb szünetekkel tekerek. 2006-ra állt össze álmaim kerékpárja. Egyébként 2003 óta Aikidózom a BME-MAFC klubban. Nem szeretem a káposztát, a birs almát és a Debrecen-Budapest közötti vasútvonalat. Nem szeretem továbbá a focit, nem érdekelnek a kocsik és a motorok, és még csak sörhasam sincs. Van viszont vagy 200 giga zeném, és célom azokat mind meghallgatni."
Herczegh Judit 1980. 08. 10.

"A bringázás szeretete a két "legjobbjóbarátomról" ragadt át rám, akik behálóztak elhivatottságukkal és mozgásimádatukkal. Laikusként és örök kezdőként így, amikor nem a tudománynak élek, próbálom a technikámat csiszolni és az erőnlétem határait feszegetni... Mindezt persze a legnagyobb élvezettel:-)"
Hajba Tamás 1969. 07. 30.

Szemán Róbert 1968. 07. 13.

"Régóta kerékpározom, bár 2006 előtt terepversenyen nem indultam. Első debütálásom a Crosskovácsi maratonon megmutatta számomra, hogy a közel hét óra sártúrás igazi állóképességet, küzdő szellemet és ügyességet kíván. Számomra a sportok királya továbbra is a kenuzás marad, de a felkészülésbe nagyon jól beilleszthető, kőkemény sport." 

Vozáry József 1967. 09. 20.

Tóth Gábor 1976. 04. 20.

cseh veronika

Cseh Veronika

"Vértesszőlősön élek, a bringázást a tájbringa révén kezdtem el, miután a doktor bácsi eltiltott a futástól. Balu hathatós közreműködésével 2007-ben ismerkedtem meg a csapattal életem első Szilvásvárad maratonjának alkalmával. A csapat és a maraton is nagy hatással volt rám, egyelőre úgy tűnik a montizás életem új szerelme. Élvezem a hegyeket, az erdőt, imádom a felfeléket és tájbringa versenyeken megtalálni a pontokat."

szilagyi zoltan

Szilágyi Zoltán 1974. 12. 28.

"Hamburgban élek, cukrászként dolgozom, nős vagyok és van egy gyönyörű kislányom. 2002 óta koptatom a gumikat az ösvényeken. Miki barátomnak köszönhetem, hogy ilyen közel kerültem a bringázáshoz. Imádom a hosszú felfeléket, a single trail-t és persze a gyors lejtőket is, viszont a sarat nem kedvelem. Szeretem magamat másokkal összemérni, vonzanak a kihívások, egy ideje a futásl is érdekel és újra ejtőernyőzöm.

Horváth László 1978. 01. 04.

Csire Sándor 1989. 01. 14.

Pántya Zsolt 1973. 07. 02.

"1992-ben vettem az első montimat, azóta bejártam országunk legtöbb hegységét. 1995-ben egy barátommal végig tekertük az Országos Kék Túra útvonalát. Imádok kerót építgetni, úgyhogy állandóan csere-bere folyik a bringámon, mindig jön egy újabb "szerelem". A lejtőzést imádom, csak ezért viselem el a felfelét. Másik szenvedélyem a sziklamászás."

Pántya-Vida Zsuzsa 1982. 03. 07.

"2005 óta bicózom, előtte nem is gondoltam, hogy valaha is fogok. Egy szerencsés nőszemély vagyok és egy bringamán technokratához mentem feleségűl aki ráültetett egy csúcs gépre és legurított egy hegyen, azóta imádom, és Őt is...! A naív szemlélőnek még úgy is tűnhet, hogy megértem a befektetést : az első maratonomon a kategóriámban bronzérmet akasztottak a nyakamba ;-)"

Onody Viktória

 

E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set