Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Nagy Sportágválasztó

Underworld Kupa - verseny a föld alatt!

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Rendezvényeink

Nagy Sportágválasztó - A sport napjai _____________________________________

A 2007 szeptemberében útjára indított Nagy Sportágválasztó rendezvény a sport megszerettetése mellett, a helyes sportágkiválasztásban igyekszik segítséget nyújtani gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A rendezvény célja egyszerű: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel 100(!) sportág kipróbálására. Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz.

A Nagy Sportágválasztón szakemberek, edzők segítségével lehet belekóstolni az egyes sportágakba, amelyhez plusz motivációt ad a meghívott olimpikonok, élsportolók jelenléte és aktív közreműködése. A rendezvény egyre növekvő sikerét jelzi, hogy az V. Nagy Sportágválasztó két napja alatt 16 500-an látogattak ki a Merkapt Maraton Sportközpontba.

Underworld Kupa ____________________________________________________________

Egyedülálló kezdeményezés a Merkapt SE rendezésében az Underworld Kupa elnevezésű föld alatti mountain bike verseny, amely a 150 éves kőbányai pincerendszerbe csábítja az érdeklődőket.

E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set