Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Hegyikerékpár
Rózsaszínben látjuk a világot!

Március végén a mátraszentlászlói szezonnyitó táborban a nyolcadik szezonját kezdi meg a Merkapt Maraton Team Sportegyesület hegyikerékpáros szakosztálya, amely az elmúlt években aktív és állandó szereplőjévé vált a hazai montis sportéletnek.

merkapt se pink mez

Az egyesület alapvető célja, hogy a kerékpározást szerető emberekből, baráti társaságként is funkcionáló, a bringázáson túl is egymást segítő csapatot tartson egyben. A társaság számára éppoly fontosak a hétvégi tekerések, a közös edzések, mint a versenyeken való részvétel. A 35 tagú csapat tagjaival gyakorlatilag az összes hazai rendezésű bringás eseményen találkozhatunk, emellett a külföldi erőpróbákon is rendre rajthoz állnak.

merkapt se mez pink

A Merkaptosok a saját rendezésű eseményeik által - a kőbányai föld alatti versennyel, a MOFÉM Underworld Kupával és az országos mozgalommá fejlődő Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozattal -, a szervezői szerepben is jól helytállnak. A csapat tagsága az ország több pontjáról tevődik össze, jellemzően budapesti és debreceni túlsúllyal.

Az egyesület működését és gazdálkodását évek óta meglévő stabil partnerek segítik, a névadó Merkapt Zrt. mellett kiemelendő az egyik legnagyobb hazai kerékpár nagykereskedő a Cseke Zrt. támogatása, amelynek keretében ez évben is Ghost bringákat kap a csapat. A további támogatók az FNT Projekt Vegyipari Kft., a Pannon Set Kft., akik mellé idén csatlakozott a Pannonterv Veszprém Kft. A Merkapt SE bringásai továbbra is Moose zoknikban tekernek és a HIGH5 termékekből nyerik az energiát, a csapatot a hegyibringa.hu stábja fotózza.

A csapat 2012-es meze, két különböző variációban készült, a hagyományos kék-fekete-arany mellett, rózsaszín-fehér összeállításban is tekernek majd a Merkapt hegyikerekesei. Az idei tervek között a klasszikusnak nevezhető erőpróbák mellett jelentős szerepet kapnak az új kihívások, így a csapat berkein belül nagy várakozással tekintenek a Takarékpont Mountainbike Challenge eseményeire.


2012.03.13 08:12:02   |   Vissza
1. Alex 2012-03-13 10:42:52
Jajjdeszépekvagytóóók! :*

Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set