Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Hegyikerékpár
Szezonnyitó bulival indul az idei Mountainbike Challenge!

A tavalyi sikeres debütálás után, február közepén hatalmas bulival és meglepetésekkel indítjuk a Mountainbike Challenge 2012-es évét!

A tavalyi évben életre hívott hegyibringás sorozat beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a résztvevő rendezvények ismertsége és az egyes eseményeken rajthoz állók száma jelentősen nőtt és a szervezőkből is összetartó csapat formálódott. A sikeres kezdést természetesen folytatás követi és 2012-ben ismét megrendezésre kerül a Mountainbike Challenge sorozat.

Ugyan a tavaszra és az igazi kerékpáros időre még várni kell, de a Challenge szervezőinek jóvoltából a szezon már február 17-én elkezdődik, mégpedig egy óriási bringás bulival, amelyre egy budapesti romkocsmában kerül sor.

mountainbike challenge szezonnyito buli


Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a bringások megszólítására, sorozat körül kialakuló közösség építésére, ez a nyitóbuli is ennek a törekvésünknek a része, hogy összehozzunk versenyzőt és szervezőt, profit és amatőrt, mindenkit, aki része a hegyibringások nagy családjának - fogalmazta meg Fülöp Miklós a Merkapt SE elnöke, a Mountainbike Challenge egyik alapítója.

Az este több különlegességgel és sok meglepetéssel fog szolgálni azok számára, akik velünk töltik ezt a pénteket. Azon kívül, hogy egy igazán ismert előadó is fellép Sub Bass Monster személyében, társrendezvényként az Artbike képzőművészeti pályázatra beküldött kerékpáros témájú festmények legjobbjai is bemutatásra kerülnek – fűzte hozzá Danó Péter a sorozat másik atyja.

A szezonnyitó bulin résztvevők természetesen a Mountainbike Challenge 2012-es újdonságaival is megismerkedhetnek, amelyről részleteket egyenlőre nem árultak el a szervezők, de ha lehet hinni a pletykáknak nagy változások várhatók.

A 2012. február 17-én tartandó Mountainbike Challenge szezonnyitó bulira a Budapest belvárosában található Sufni G’art’n-ben kerül sor (1073 Budapest, Akácfa u. 47.), az este folyamán fellép Sub Bass Monster és a Wetwood zenekar, a rendezvény ingyenes!

2012.02.09 09:43:23   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set