Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Hegyikerékpár
A hegyibringások az idei szezontól Moose zoknikban tekernek!

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb támogatóval sikerült megállapodnunk, így az idei szezontól kezdve a Merkapt Maraton Team SE hegyibringásai Moose zoknikban fognak tekerni. A csúcsminőségű termékek Csehországban készülnek és a legtöbb sportolás formához kínálnak különböző típusú zoknikat, kiegészítőket. Minden modell jobb-bal láb kialakítású és rengeteg innovatív megoldással rendelkezik.

Kerékpározáshoz jelenleg három típust kínálnak:

moose kerékpáros zokni
Race, Road Master, Madness

Madness
A maratoni kerékpáros zokni, extra hálós kialakítással veszi körbe a lábat. CimaWell és CoolMax kombinációja, ami egyedülálló módon áramoltatja a levegőt és tökéletesen elvezeti a nedvességet. Ezt a modellt különösen nehéz versenyeken tesztelték (Crocodile Trophy  - Ausztráliában és a  Dolomitenmann - Ausztria) és az itt szerzett tapasztalatokat építették be a termékbe. A zokni az Achilles-ínnél és a bokacsontnál vastagított, így óvva a lábat a sérüléstől.

Road Master
Felső kategóriás kerékpáros zokni. A rugalmas felső rész kitűnő tartást biztosít. A CimaWell anyagnak köszönhetően segít szárazon tartani a lábat. Lapos varratok, megerősített sarok és ujjak jellemzik.

Race
Egy érdekes felszerelése az összes top országúti kerékpárosoknak, mivel magas szára van, ami jellemző a profi pelotonban. A zokni könnyű, de tartós. A polipropilén biztosítja légáteresztést, míg ClimaWell az antibakteriális és nedvességelvezetési funkciókat. Lapos varratok és jobb/bal láb kialakítás jellemzi. Nem csak országúti bicajosoknak ajánljuk, hanem mindennapi használatra is.

Mindegyik kerékpáros zokniban polipropilén szál található aktív ezüst ionokkal, amely megakadályozza a baktériumok és gombák szaporodását, így megőrzi a bőr természetes mikroklímáját. Antisztatikus, gyorsítja a sebgyógyulást. Segít kiküszöbölni a kellemetlen szagokat. Gyorsan elszállítja a nedvességet a testről és szárazon tartja a bőrt.

moose futó zokni
Lightspeed, Ultramarathon, Motion

A Moose természetesen a futókra is gondol, így számukra is széles választékot kínálnak. Ebben a termékkörben található a Moose portfóliójának legvékonyabb zoknija (Lightspeed), amelyet kifejezetten a meleg nyári napokra és a városi futóversenyekre ajánlanak.  Az Ultramarathon modell szintén egy nyári futózokni, amely rugalmas felépítése miatt szorosan illeszkedik a lábra. A talp, boka és Achilles területen kevés frottírt tartalmaz. A megerősített sarok és lábujj rész, jobb/bal láb kialakítás, lapos varratok miatt nem dörzsöli ki a lábat, így maximális kényelmet biztosít. A Motion névre hallgató típus egy viszonylag puha polipropilén futó zokni univerzális használatra, mely hűvösebb időben ajánlott.

moose kompressziós zokni

Külön kiemelnénk a Moose legfontosabb termékeit, a kompressziós harisnyákat, amelyek előnyeit egyre több sportoló fedezi fel. Az izompumpa funkció miatt javul a vérkeringés, pozitívan hat a teljesítményre. Az edzések utáni regeneráló időszakban is ajánlott a használata.

Álló munkát végzőknél csökken a "fáradt láb" érzés, a trombózis kialakulásának kockázata csökken.  A kompressziós termékek elérhetők térdzokni és lábszár formájában is. Utóbbi ajánlott triatlon versenyekre, mert ezt az úszás előtt fel lehet venni és nem kell bajlódni a depóban a vizes lábra való felrángatással. Továbbá ehhez használhatjuk a kedvenc zokninkat.

moose tura zokni kamasli kermelegito

A Moose kínálatában találhatunk még túra és teniszzoknikat, kamáslit és karmelegítőt is. Nagyon fontos szempont, hogy a csúcsminőségű Moose termékekhez megfizethető áron juthatunk hozzá.  A termékpalettáról részletes információkat a Moose honlapján találhattok.

Természetesen, a Moose termékek használata során szerzett tapasztalatainkról a későbbiekben is beszámolunk.

2011.05.31 08:52:54   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set