Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Hegyikerékpár
Kiemelt bringás jelenlét a Nagy Sportágválasztón!

Május 27-én és 28-án egyesületünk szervezeésében nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvény, amely célja, hogy minél többeket buzdítson a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel 100 sportág kipróbálására. A Nagy Sportágválasztó a fővárosi helyszín mellett 20 vidéki városban is megrendezésre kerül, a rendezvénysorozatnak a tavalyi évben közel 90 ezer látogatója volt.

A kerékpár sport képviselői is kiemelten készülnek az eseményre, így a Merkaptos bringások mellett jelen lesznek a Száguldó Virágok és a Kőbányai TC versenyzői, így Buruczki Szilárd is, aki visszatérő vendége az eseménynek.

A Cseke Rt. jóvoltából a kilátogató gyerekeknek lehetőségük lesz kipróbálni különböző bringákat, mert más érzés nézni a sportot, és más érzés megtapasztalni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a sportegyesületek kapuihoz.

nagy sportagvalaszto
Merkapt Maraton Sportközpont

A hegyikerékpár sportág helyszínén nem csak mountain bike-okkal lehet majd találkozni, hiszen a kint lesznek a trialosok, bmx-esek és a dirt bringások is, akik bemutatókkal várják az érdeklődőket.

A pénteki nap folyamán jelen lesz az eseményen Garamszegi László kerékpáros magyar bajnok - EB 11. pályakerékpáros, országúti világbajnoki résztvevő -, aki nem kisebb nevekkel versenyzett együtt, mint Freire Gomez, Paolo Bettini, Ivan Basso vagy Erik Zabel, aki jelenleg a Kőbányai Torna Club kerékpáros szakedzője.

kucsera gabor cseh veronika buruczki szilard fulop miklos
Buruczki Szilárd, Cseh Veronika és Fülöp Miklós társaságában Kucsera Gábor világbajnok kenus is bringára ült.

A rendezvényen képviselteti magát a MMTBSZSZ is és kerékpározást népszerűsítő, közlekedésbiztonsági programmal, egyensúlyérzékét és kerékpáros tudását fejlesztő akadálypályával várja a gyerekeket, emellett külön helyszínen megtalálható lesz a Magyar Kerékpársportok Szövetsége is.

A Nagy Sportágválasztó egy közösségi fórum, egy lehetőség, lehetőség a találkozásra a sportágak, a sportolók, a gyerekek és a szülők között, azt segíti, hogy minél könnyebben egymásra találhassanak a sportot kínálók és a sportot kívánók.

Gyere el! Próbáld ki! Válassz!

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont (1106 Budapest, Maglódi út 12/A)

További információk: www.sportagvalaszto.hu

2011.05.26 07:31:55   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set