Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Hegyikerékpár
Mountainbike Challenge fotózás újratöltve

Nem tétlenkedünk! A néhány héttel ezelőtti műtermi fotózásnak, ahol ismert férfiversenyzők álltak a kamera elé, máris itt a folytatása. A legszebb és legeredményesebb montis lányok is örömmel tettek eleget a felkérésnek, hogy arcukat adják a Mountainbike Challenge sorozathoz, így segítve annak népszerűsítését.

Benkó Barbara, Dósa Eszter, Fördős Panni, Módos Gabi és Rozsnyai Mariann kétség kívül a magyar hegyikerékpáros élet meghatározó alakjai – emellett roppant csinosak – így náluk alkalmasabbat keresni sem lehetet volna a feladatra. A Merkapt Maraton Team SE rendezvényének a kőbányai föld alatti versenybek hazánk sokszoros bajnoknője Dósa Eszti lett a "háziasszonya".

dosa eszter

A fotózásra a Sunny Production Creative Advertising reklámügynökség képalkotó műhelyében, az SPCA Visual műtermében került sor, ahol a kezdeti megilletődöttség után kiváló hangulat alakult ki és a fotóalanyok is bátran néztek szembe a fényképezőgépekkel.

A Mountainbike Challenge sorozat május 15-én veszi kezdetét Zalaegerszegen a 10 órás maratonnal. A sorozat második állomása a vértesboglári MTB Piknik, amit a júliusi Drótszamár Fesztivál követ, hogy az augusztusi fővárosi föld alatti kaland, az Underworld Kupa után Miskolcon a Fehérkő-Lápa megmászásával záródjon sor. Öt hónap, öt helyszín, öt kihívás: ezt kínálja a Mountainbike Challenge amely a teljesítményorientált bringások mellett az amatőröket, valamint a hegyikerékpár sport iránt még csak érdeklődőket is nagy szeretettel várja.


A versenysorozat mind az öt futamán rajhoz állók a helyezésüktől függetlenül értékes díjazásban részesülnek, amely csomagban helyet kap a Merkapt Kft. jóvoltából egy-egy BWT víztisztító kancsó, vértesboglári vendégéjszakák, HIGH5 energia csomag valamint kiváló erdőbényei borok is.

A fotózáson több sorozat is készült a bringás hölgyekről, amelyek hamarosan láthatóak lesznek a Mountainbike Challenge honlapján a www.mountainbikechallenge.hu címen és a sorozat Facebook oldalán,  valamint a fotózásról készült werkképek is megtekinthetők a fenti címeken.

a stáb

2011.05.05 12:22:42   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set