Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Hegyikerékpár
Idén is lesz Underworld Kupa!

A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros verseny 2011-ben is megrendezésre kerül a merkapt Maraton Team SE jóvoltából. A Mofém Zrt. - mely a vezető hazai fémszerelvény gyártó - szerepvállalásának köszönhetően, amely névadó szponzorként támogatja a rendezvényt, MOFÉM Underworld Kupa néven kerül megrendezésre az esemény.

Különböző rendezvények torlódása miatt (négy májusi Nagy Sportágválasztó, valamint a Bakony Maraton a mi időpontukra került rászervezve) idén augusztusban várjuk a különleges élményre vágyó kerekeseket a Merkapt Maraton Sportközpontba, így a legmelegebb nyári hónapban egy kellemes klímájú, föld alatti kaland hozhat mindenki számra felüdülést.

underworldkupaA lebonyolítás módja nem változott: 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök külön-külön versenyeznek – futamonként maximum 70 induló állhat rajhoz. A földszint alatt 10 méterrel elhelyezkedő, kőbe vájt 150 éves alagútrendszerben kerül kialakításra a pálya nyomvonalának egy része, ahol páratlan hangulatban tekerhetnek az indulók. A pince változó belmagasságú, átlagban 2-2,5 méter magas, a járatok szélessége 3 és 6 méter között változik, ám egy-két igazán szűk és alacsony rész is növeli majd az izgalmakat.

Nevezni a tavalyi 2500 Ft-os áron lehet április 30-ig. A nevezési díj 2011. június 1. és július 31. között 3000 Ft, augusztus 1-től augusztus 10-ig 3500 Ft. Nem csak a kedvezőbb részvételi díj miatt érdemes minél előbb leadni a nevezést, ugyanis a futamokon ezúttal is limitált létszámban lehet indulni.

Nem árt figyelni a verseny honlapját (www.underworldkupa.hu), illetve Facebook oldalunkat (http://www.facebook.com/underworldkupa). A föld alatti versennyel kapcsolatban további meglepetések és kísérőprogramok állnak szervezés alatt, amelyek tovább színesítik az amúgy sem szürke eseményt.

Végezetül jegyezzük fel a pontos dátumot, amely 2011. augusztus 13. szombat.

underworldkupa

2011.03.02 10:38:07   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set