Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Magunkról
Csapattagok
Dicsőségfal
Rólunk írták
Fotóalbum

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Hegyikerékpár
Zalakaros Kupa 2008

Zalakaroson rendezték a hazai OX Magyar Kupa sorozat záró fordulóját. Igazi kerékpáros hétvégét sikerült összehoznia a Vuelta SE rendezőgárdájának, hiszen szombaton egy komoly létszámú  országúti verseny vezette fel a vasárnapi montis kupafutamot, amely egy intermezzo-tól eltekintve tökéletesre sikerült, gratula a stábnak (mellesleg egy hét alatt 3 versenyt rendeztek!!).

A pálya a Zalai dombság adottságainak megfelelően eléggé laposra, országútisra sikeredett, de azért szerencsére beiktattak egy szánkópályát, amellyel azért már nem volt annyira könnyű. Ráadásként a szombat esti eső alaposan feláztatta a pályát, így a délelőtti futamok résztvevői szinte már szokás szerint jót dagonyázhattak. Köszönet nekik, mert így mi már egy lejtőt és egy rövid emelkedőt leszámítva teljesen száraz pályán versenyezhettünk.

Sajnos a szárító hatást a bírók a körszám kialakításakor nem vették figyelembe, így az elit győztes Parti Andris alig ment valamivel többet, mint másfél óra. Nem sokkal később bent volt Buruczki Szilárd is a célban, majd Szlobodnyik Zsolt következett, aki így az abszolút harmadik hely mellett azU23-as győzelmet is bezsebelte. A felnőtt nőknél Vajda Márti nyert, de összességében az U19-es Benkó Barbi volt a leggyorsabb lány, aki ezért különdíjat kapott. A férfi U19-nél ismét csömöri dobogósok, Juhász Zsolti és Szatmáry András egymást kis különbséggel követve majdnem a komplett felnőtt mezőnyön végigszántott.

A középtávon a felnőtt női kategóriában Roni a második lett Dósa Eszter (Vitalitás SE) mögött.





2008.07.31 15:22:38   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set