Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Kajak - kenu szakosztály

Csapattagok
Magunkról
Eseménynaptár

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Kajak - kenu szakosztály
Kolonics György Emlékfutás a Szupermaraton keretein belül

Tisztelt Kajak-Kenusok!

21. alkalommal kerül sor a Bécs- Pozsony-Budapest Szupermaratonra, amely három országon és 44 településen halad majd keresztül október 19. és 23. között. Az idei az ötödik olyan verseny, amelybe Szlovákia is bekapcsolódik, s 10-12 országból közel 800 résztvevőre számítanak. A 320 km össztávú viadal zárónapjához Budakesziről nemzetközi félmaraton is kapcsolódik melynek része a már harmadízben megrendezendő Kolonics György Emlékfutás is. A Kormány az idei Szupermaraton október 23-ai befutórendezvényeinek társszervezője.

A Merkapt Maraton Team SE, mint a Nagy Sportágválasztó szervezője és az országos mozgalom elindítója is, bekapcsolódott a 21. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton szervezésébe.

"Befutó Koló emlékére" elnevezéssel az október 23-i futószakaszt ismét Koló emlékének ajánljuk. Kétszeres olimpiai bajnokunk is évről-évre lefutotta az utolsó, hegyi szakaszokkal nehezített félmaratoni távot.

 

 

A futóverseny a kajak-kenusok körében igen nagy népszerűségre tett szert. Több esztendeje két, kenusokból álló csapat is rajthoz áll, hogy maga mögött hagyja az összesen 321 kilométeres távot, de az utolsó, Budakesziről induló 21 km-es befutó szakasznak is évről évre egyre több igazolt versenyző vág neki.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Mi, csak úgy, mint egy évvel ezelőtt, ismét ott leszünk!

Sporttársi üdvözlettel:
Kozmann György (Starline) és Szemán Róbert (Kenus Bajnokok Koló Emlékére)

Starline csapat további tagjai:
Kenus Bajnokok Koló Emlékére csapat további tagjai:
Lindenmayer János

Vajda Attila

Csabai Edvin Kassai Károly
Boronkay Péter (világ és Európabajnok para-triatlonista) Fehér Imre
Hüttner Csaba Beé István

 

Még engedjétek meg, hogy közreadjak néhány fontos információt.

A Szupermaratoni Szervezőbizottsága és a Kolonics György Alapítvány megállapodása értelmében az idei esztendőben, az utolsó szakaszon a nevezési díj (2500 Forint) ellenében a jelentkezők külön indítással, egyedi pólóban, Koló tiszteletére futják le a 21 kilométeres távot. Jelentkezni a Merkapt SE  ipacs.endre@merkapt.hu e-mail címén lehet elektronikus formában 10.18. hétfő reggel 07h-ig az az alábbi adatok megadásával.

Név:
Klubnév:
MKKSZ versenyzői szám:
Pólóméret:
Telefonszám:
email cím:

A 2500.- Ft nevezési díjat a Merkapt SE UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000026-41680009 bankszámlaszámra kérjük átutalni hétfőig vagy az utalás tényét igazolni. Másik lehetőségként személyesen is be lehet fizetni a pénzt a Róbert Károly krt 90. szám I. emeleti M12/B irodában 8 és 17 óra között. Az összeg fedezi a Szupermaraton nevezési díját és az erre az alkalomra készített emlékpóló gyártási költségeit.

A rajtpisztoly pontosan október 23-án, 9h-kor fog eldördülni Budakeszin, a Knáb János utca 60. szám alatt található Széchenyi István Általános Iskolánál.


Nagyobb térképre váltás

A rajtszámok és az emlékpóló átvehető 22-én a Róbert Károly krt-i irodában 8-17h között vagy Budakeszin, a verseny napján 8:25h-ig előre egyeztetés szerint (hívjatok a 06 20 56 39 254-es számon).

23-án nem biztos, hogy elérsz 8:25h után mert nekem is be kell melegítenem valamikor.

Az egyetlen kikötés, hogy a résztvevők az MKKSZ-nél regisztrált versenyzőként szerepeljenek. Ha nincs versenyzői számod, igazolj le bármelyik kajak-kenu klubhoz. Ez az adminisztrációt tekintve, kb. 5 perc időt vesz igénybe. Ezzel a kritériummal az a célunk, hogy tényleg csak kajak-kenusokból álljon a megkülönböztetett futócsapat.

Küldd tovább kajak-kenus társaidnak ezt a felhívást, hogy minél többen teljesíthessük a 21 kilométeres távot.

 

2010.10.11 15:48:13   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set