Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Csapattagok

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Csapattagok
Kassai Károly 1968.10.09.

Többszörös válogatottként jónéhány hazai és szlovákiai verseny győztese voltam duatlonban,  legjobb 20-ba tudtam kerülni a legendás zofingeni hosszútávú  vb-n,  levezetésként pedig 2:30 perc alatti idővel nyertem meg a grazi maratoni futóversenyt. A Kinizsi 100-ast többször az élmezőnyben teljesítettem és Bécs-Pozsony-Bp. Szupermaratonon is visszatérő induló vagyok.
Schiller Csaba 1975.06.17.

1991-ben ismerkedtem meg a Triatlonnal .Szerelem lett első látásra! Az elején még csak hobbynak indult de sikerült mélyebben is beleásnom magamat. Az UTE és a  Honvéd szineiben versenyeztem később,és sikerült eljutnom a junior válogatottságig triatlonban és duatlonban is.1995-ben junior magyar bajnok és ranglista győztes is lettem. A versenyszerű sportolással 1999-ben felhagytam ugyan de a sportot nem tudom azóta sem kihagyni az életemből.

Kasa Tibor 1968.11.14

Amatőr hosszútávfutóként rengeteg futóeseményen vettem részt a kilencvenes években. Kedvenc távom a félmaratoni, de kipróbáltam a duatlont, a triatlont és az ultramaratont is. Nagyon szeretem a csapatversenyek hangulatát. Egy súlyos baleset és két év kényszerpihenő után a Merkapt Maraton Team SE jelenti számomra az újrakezdést.
 
Halgas István 1965.03.30

A munkám során sokat utazom és a futócipőt mindig viszem (vihetem) magammal. Ennek már 15-éve. A futás segítségével az ember jobban megismerhet egy idegen országot, kultúrát (és saját magát). Három maratont, jónéhány félmaratont és a Bécs-Budapest Szupermarathont teljesítettem, sok-sok élménnyel gazdagodva.

Bihal András 1974.07.29.

1992-ben  a főiskolán kezdtem el atletizálni és a futás szeretete azóta sem veszett el. Az évek során számos egyéni és csapatversenyen vettem részt. Kedvenc távom a félmaraton és a maraton, de szeretném kipróbálni a maratonnál hosszabb távot is.

Végvári Zsolt 1962.05.22.
Palics Imre 1968.10.16.
Lukács Attila 1976.11.16.
Aszódi Gábor 1972.06.22.
Kovács András

 

E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set