Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Egyéb hírek
Kolonics Emlékfutam

Tisztelt Kajak-Kenusok!

Első alkalommal kerül sor a megújult Bécs- Pozsony-Budapest Ultramaraton futóversenyre, amely három országon és megújult útvonalon halad majd keresztül október 19. és 23. között. A 316,7 km hosszú viadal zárónapjához Budakesziről félmaratoni verseny kapcsolódik, valamint az 56-os Szabadság Futam is.
A Merkapt Maraton Team SE, mint a Budapesti Nagy Sportágválasztó szervezője és az országos mozgalom elindítója, már tavaly bekapcsolódott a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramaraton futóverseny szervezésébe.
Az utolsó napi 21 km-es szakaszon az 56-os Szabadságfutam mellett a „Kolonics Emlékfutam” is évről évre megrendezésére kerül.

Az ötnapos futóverseny a kajak-kenusok körében igen nagy népszerűségre tett szert. Több esztendeje folyamatosan két, többnyire kenusokból valamint jelen és múlt egyéb élsportolóiból álló csapat is rajthoz áll, hogy maga mögött hagyja az összesen 316,7 kilométeres távot.
Az utolsó, Budakesziről induló 21 km-es befutó szakasznak évről évre egyre több igazolt versenyző vágott neki. A szervezőbizottság és a Kolonics György Alapítvány megállapodása értelmében az idei esztendőben, az utolsó szakaszon a nevezési díj, 3000,- Forint. A kajak-kenus jelentkezők egyedi pólóban, Koló tiszteletére futják le a 21 kilométeres távot.
Minden nevezési díjból 2000,-Ft a Kolonics György Alapítvány számlájára fog átkerülni. Ezzel is próbáljuk közös erővel segíteni az alapítvány munkáját.


Jelentkezni a Merkapt SE ipacs.endre@merkapt.hu e-mail címén lehet elektronikus formában 10.17. hétfő reggel 07h-ig az alábbi adatok megadásával.

Név:
Klubnév:
MKKSZ versenyzői szám:
Pólóméret:
Telefonszám:
email cím:

A 3000.- Ft nevezési díjat a Merkapt SE UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000026-41680009 bankszámlaszámra kérjük átutalni 17-én hétfő reggel 7 óráig vagy az utalás tényét kérjük igazolni. Másik lehetőségként személyesen is be lehet fizetni a pénzt a megadott határidőig a Róbert Károly krt 90. szám I. emeleti M12/B szerkesztőségi irodában vagy a X. kerület, Maglódi út 12/B címen található Nagy Sportágválasztó Szervezőirodában 8 és 17 óra között.

A rajtpisztoly pontosan október 23-án, 9h-kor fog eldördülni Budakeszin, a Knáb János utca 60. szám alatt található Széchenyi István Általános Iskolánál, ahogy eddig is történt a megelőző években.
A rajt előtti percekben meghallgatunk egy idevágó történetet Kolóval kapcsolatosan és fölidézzük legnevezetesebb győzelmét hanganyag segítségével.

A rajtszámok és az emlékpóló átvehető 21-én a Róbert Károly krt-i irodában 8-17h között vagy Budakeszin, a verseny napján 8:25h-ig előre egyeztetés szerint (hívjatok a 06 20 56 39 254-es számon). 8:25h után már nem biztos, hogy elérsz, mert nekem is be kell melegítenem valamikor.

Az egyetlen kikötés, hogy a résztvevők az MKKSZ-nél regisztrált versenyzőként szerepeljenek. Ha nincs versenyzői számod, igazolj le bármelyik kajak-kenu klubhoz. Ez az adminisztrációt tekintve, kb. 5 perc időt vesz igénybe. Ezzel a kritériummal az a célunk, hogy tényleg csak kajak-kenusokból álljon a megkülönböztetett futócsapat.

Küldd tovább kajak-kenus társaidnak ezt a felhívást, hogy minél többen teljesíthessük a 21 kilométeres távot.

Sporttársi üdvözlettel:

Ipacs Endre és a A Bajnokok Csapat tagjai:
Merkapt SE Beé István világbajnok kajakos
Boronkay Péter világ- és Európa-bajnok paratriatlonista
Csabai Edvin világbajnok maratonista kenus
Kozmann György olimpiai bronzérmes és világbajnok kenus
Lindenmayer János ironman
Szemán Róbert sárkányhajó világbajnok
Kerékpáros kísérőik:
Kassai Károly duatlon bajnok
Horváth Csaba olimpiai és világbajnok kenus
Fábián Károly országos bajnok kenus

 

2011.10.13 06:30:32   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set