Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Egyéb hírek
IX. Budapesti Nagy Sportágválasztó

2011 szeptemberében a Merkapt Maraton Team SE által életrehívott Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat tovább folytatja küldetését. A tavaszi, első etapban megrendezett 8 rendezvényre közel 40 000-en látogattak ki, szeptemberben pedig még nagyobb teret kap a sportágválasztás, hiszen a budapesti rendezvény mellett további 15 város várja az érdeklődőket.

A fővárosban szeptember 16-án és 17-én, már kilencedik alkalommal kerül sor a Budapesti Nagy Sportágválasztóra, amelynek célja nem változott: minél többekben felkelteni a mozgás iránti vágyat, buzdítani az embereket - korhatár nélkül - a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget biztosítva több mint 90 mozgásforma kipróbálására. A sportági helyszíneken érdekes bemutatókat is láthat a közönség, de ami a lényeg, edzői jelenlét mellett minden sportágba bele lehet és kell is kóstolni. A rendezvényen lehetőség nyílik a találkozásra a helyszínen megjelenő élsportolókkal.

nagy sportagvalaszto

A Merkapt Maraton Sportközpontban a színes sportági paletta idén szeptemberben is garantálja, hogy minden látogató megtalálja a számára leginkább szimpatikus mozgásformát. A legnépszerűbb csapatsportok (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda) mellett a küzdősportok (aikido, brazilian jiu jitsu, canne de combat, capoeira, hapkido, judo, kendo, kyokushin karate, nanbudo, savate, szablyavívás, wtf taekwondo) széles választéka is megtalálható lesz a rendezvényen. A látogatók emellett megismerkedhetnek többek között az alpesi sí, a biatlon, a cheerleading, a darts, a floorball, a golf, a gyeplabda, a gyorstollaslabda, a jégtánc, a krikett, a kötélugrás, a lacrosse, a mediball, a műkorcsolya, a sífutás, a sportlövészet, a szinkronkorcsolya, a tamburello, a tájékozódási futás, a tenisz, a teke rejtelmeivel is. A tavasszal több városban is nagy sikert arató versenybob, szeptemberben sem hiányozhat a Merkapt Maraton Sportközpontból és olyan újdonságok, mint a modellezés és a szamurájkard sportág is bemutatkoznak az eseményen.

nagy sportagvalaszto

A rendezvényről most sem hiányozhatnak az élsportolók, olimpikonok. A látogatók találkozhatnak többek között: Baczkó Bernadettel, Boronkay Péterrel, Csabai Edvinnel, Erdei Zsolttal, Gyurta Dániellel, Radulovic Bojanával, Kammerer Zoltánnal, Igaly Dianával, Szávay Ágnessel, Temesvári Andreával és Bárdosi Sándorral is, de a paletta folyamatosan bővül.

A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai és egyéb csoportos látogatók számára van főleg fenntartva, de természetesen mindenki bebocsátást nyer, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké. A Nagy Sportágválasztó egy közösségi fórum, egy lehetőség, lehetőség a találkozásra a sportágak, a sportolók, a gyerekek és a szülők között, azt segíti, hogy minél könnyebben egymásra találhassanak a sportot kínálók és a sportot kívánók.

nagy sportagvalaszto

A IX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Duparec segítségével szelektív hulladékgyűjtést tartanak a szervezők. A gyűjtés hatékonyságában közreműködik majd a helyszín mellett lévő Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola is, hiszen öko-iskolaként szervesen beleillik nevelési programjukba a koncepció.

Örömmel jelenthetjük be, hogy elkészültek a szeptemberi Nagy Sportágválasztó rendezvények beharangozó anyagai. Az audio és video spotok a Kossuth és Petőfi Rádióban, a Magyar Televízió 1-es és 2-es csatornáján, Sport1, Sport2, Tv Paprika, Minimax, Spektrum, Spektrum Home csatornákon kerülnek adásba szeptember elejétől.


IX. Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI
Időpont: 2011. szeptember 16-17. (péntek, szombat).
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont (1106 Budapest, Maglódi út 12/A.)

Nyitva tartás: 9 és 17 óra között, a rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható!

Gyere el! Próbáld ki! Válassz!

A Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat Budapesti helyszíne mellett további városok is várják a látogatókat:

Paks                          2011. szeptember 2-3. 
Kecskemét                 2011. szeptember 9-10.
Siofók                        2011. szeptember 9-10.
Szombathely              2011. szeptember 9-10.
Szekszárd                  2011. szeptember 9-10.  
Orosháza                   2011. szeptember 16-17.
Veszprém megye  
(Veszprém/Ajka/Pápa/Tapolca/Várpalota)    2011. szeptember 16-17.
Pécs                           2011. szeptember 16-17.
Makó                          2011. szeptember 16-17.
Hódmezővásárhely      2011. szeptember 23-24.
Szentes                      2011. szeptember 30. - október 1.    

További információ:
www.sportagvalaszto.hu

2011.09.08 09:41:23   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set