Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Kajak - kenu szakosztály

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Magunkról
Kapcsolat

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Triatlon szakosztály
  |   Vissza
1. balint 2010-08-27 14:10:14
"Gondolataim sincsenek, csak melegem van." na ezt a mondatot egy sztáríró is megirigyelné! Kedves Csaba! Nagyon köszönöm a remek beszámolót és hogy bebizonyítottad a lehetetlen nem létezik. Az írásod volt a legizgalmasabb szövegfolyam amit az idén olvastam, esküszöm hogy jobban izgultam mint egy besteller regényen, még úgy is hogy tudtam a végeredményt:) gratula! büszkék vagyunk rád.
2. Béla 2010-08-27 14:30:31
Irigyellek, klassz lehetett megküzdeni magaddal. Csak vigyázz, nehogy túlságosan megkedveld a "szenvedést"! Azon gondolkodtam, hogy mi lehet a következő kihívás? Talán Görögországban a Spartathlon. De mivel családos emberek vagyunk, inkább kihívlak egy sör-virslire. Én is őszintén gratulálok!
3. Pisti 2010-08-27 19:52:11
Csabám (Bélám)! Nagy élmény volt olvasni a beszámolód. Bár ott voltunk a közeledben, de most így is átélhettük ezt a nagyszerű teljesítményt! Én féltettelek a versenytől, attól, hogy összeszedsz valami sérülést, hogy esetleg fel kell adnod. Örülök, hogy nem így történt! Sokat tanultam a soraidból.. Kitartást, egészséget a következő nagy kihíváshoz! Pisti Köszi Tibi! És köszi mindenkinek! Jó kis csapat volt!
4. Tibi 2010-08-28 06:36:08
Tényleg mégegyszer átéltem a verseny hangulatát. Úgy néz ki Csabi, nemcsak IRONMAN születetett, hanem egy "bestseller" is, ami az "Első áldozók kis kátéja" címen is megjelenhetett volna....:) Még egyszer gratulálok Vasember Úr!!! :) "Jó mulatság, férfi munka volt..."
5. Kati 2010-08-28 08:29:03
Kedves Csaba! Még egyszer szívből gratulálunk vasemberré válásodhoz és hogy ezen a versenyen a csapat neve alatt mi is részt vehettünk.Elmondhatom, hogy a nagyatádi verseny benne van életem "best of" élményei között,bár piszok nehéz volt így váltóban is.El sem tudom képzelni, hogyan tudjátok ezt egyedül véghezvinni...Büszke vagyok mindenkire, aki megcsinálta és köszönöm a sok elméleti és gyakorlati segítséget mindenkinek, a támogatást és szurkolást!Most jó pihenést neked, bár úgy todom, e hét végén a sárkányhajót vállaltad be, gyönge kis lazításként:)
6. Robi 2010-09-09 23:38:13
Csabi Úr! Nagyon-nagy tetett hajtottál végre gratulálok a sporttársaim nevében is és engedd meg,hogy holnap tiszteletbeli kenussá avassunk Szt.Jupát nevében a maratonista Edvin Úrral.A Merkaptosoknak letetted a nyomot igyekszünk követni,a beszámőlód új műfajt teremtett a szenvedős,szenvedélyes humor elegyét.Belica Béci útasítást adott nekünk,hogy próbáljunk befűzni a szakosztályváltásra,igy szeretnénk ha kenuznál!

Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set