Nyitólap
Szakosztályaink
Rendezvényeink
Sportközpont
Fórum
 
 

Hegyikerékpár

Kajak - kenu szakosztály

Csapattagok
Magunkról
Eseménynaptár

Sárkányhajó

Hegymászó és Túra Szakosztály

Atlétikai szakosztály

Tájbringa szakosztály

Triatlon szakosztály

Labdarúgó szakosztály

Gyorstollaslabda

Water Bike Szakosztály

Egyéb hírek

Merkapt SE
   
Szavazógép
Weboldalunk melyik részét szoktad látogatni?
    Atlétika
    Hegyikerékpár
    Hegymászás és túra
    Kajak-kenu
    Sárkányhajó
Kajak - kenu szakosztály
Fáklyás evezés Kolo emlékére

Koló temetése, mint arról már értesülhettetek, 2008. július 25-én, pénteken, 14:30-kor lesz a Farkasréti Temetőben. Ezzel a nappal kapcsolatosan néhány információt szeretnénk közreadni. A kenus társak azzal a kéréssel fordulnak hozzátok, hozzánk, hogy aki teheti, hozzon egy-egy aranyérmet a temetésre, amit kajak-kenu versenyen nyert. A koporsóval együtt az érmek is elhantolásra kerülnek.

A temetés után 19 órai kezdéssel, megemlékező fáklyás evezést tartunk a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület vízitelepénél, azon az útvonalon, ahol Koló nagyon sokat evezett. Visszajelzést kérünk mindenkitől a létszám tervezhetősége miatt. Aki teheti, hozza el saját hajóját és lapátját, hogy minél többen lehessünk a vízen egyszerre. A helyszínen korlátozott számban lesznek indián kenuk és sárkányhajók. 200 fáklyát hozunk estére, de várjuk még a jelentkezőket, mert ez valószínüleg kevés lesz.Fáklyavásárlással kapcsolatban érdeklődhettek a Pirotechnik Kft 06-1-312-30-41-es telefonszámán 8 és 17h között ami a Késmárk utcában van.). Mivel nagy igény mutatkozik a budapesti  nagydunai szakaszon való emlékevezéshez is, ezért a tervek szerint 17:30-ig van a gyülekező az MKKSZ előtt a vízen (Árpád híd pesti oldal alatti rész), és onnan indulunk le a Kvassay Zsilipen keresztül Csepelre, hogy csatlakozzunk az ottlévőkhöz. Azon sporttársak jelentkezzenek akiknek nem jelent problémát a Csepelig való leevezés!!! Jó lenne, ha mindenféle hajóosztály csatlakozna.  Lehetőség szerint fekete vagy sötét sportszerelésben gyertek, hogy amikor átvonulunk a városon, egységesek legyünk. Fekete zászlókat hozzatok a kenukra!

Visszajelzéseket kérünk nagyon sűrgősen, hogy melyik egyesületből mennyien jöttök, és milyen hajókban, mert a Vízirendőrségtől, a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól, és a Kvassay Zsiliptől várják a résztvevői számot, hogy a készültség fokát meghatározhassák. Mindegyik intézményből őszinte részvétüket nyílvánították a gyászolóknak. A Csepelről való esti visszajutást és a hajók visszaszállítását a résztvevőknek kell megoldani.

Üdvözlettel: Ipacs Endre és Szemán Róbert

Merkapt SE

ipacs.endre@merkapt.hu

06 20 56 39 254

 

 

2008.07.22 13:32:22   |   Vissza
Szóljon hozzá!
Név
E-mail
Milyen nap van ma?
E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set